AIK körde över Djurgården med 4-1 i Zabels första derby.
1 av 4
AIK körde över Djurgården med 4-1 i Zabels första derby. - Foto: JANERIK HENRIKSSON/SCANPIX
Gustaf Wesslau släppte in två mål borta mot Luleå. Zabels femte förlust på sex matcher som DIF:s tränare.
2 av 4
Gustaf Wesslau släppte in två mål borta mot Luleå. Zabels femte förlust på sex matcher som DIF:s tränare. - Foto: ADAM IHSE/SCANPIX
I morgon väntar FBK borta: "Stämningen i laget är jävligt bra, även ifall vi har förlorat matcher.  Vi känner att vi börjar få ihop det även ifall det är småsaker som vi måste jobba på."
3 av 4
I morgon väntar FBK borta: "Stämningen i laget är jävligt bra, även ifall vi har förlorat matcher.  Vi känner att vi börjar få ihop det även ifall det är småsaker som vi måste jobba på." - Foto: Scanpix
Efter senaste förlusten valde Zabel att plocka ner sin profil från facebook: Det jag vill ha sagt, det har jag skrivit där. I övrigt vill jag inte gå in närmare på det, då det är privat.
4 av 4
Efter senaste förlusten valde Zabel att plocka ner sin profil från facebook: Det jag vill ha sagt, det har jag skrivit där. I övrigt vill jag inte gå in närmare på det, då det är privat. - Foto: Scanpix

Zabel stängde ner sin facebookprofil: "Alltför otrevliga meddelanden"

Djurgårdstränaren till Nyheter24: "Det jag vill ha sagt, det har jag skrivit där".


Zabels tunga start

Hardy Nilsson fick sparken den 30 januari. Den dåvarande J20-tränaren Tony Zabel tog över - sen dess har det blivit en seger på sex försök.

31/1: MODO Hockey (b) 0 - 1.

2/2: HV71 (h) 1 - 4.

4/2: Brynäs IF (h) 6 - 3.

14/2: Frölunda HC (b) 1 - 2.

16/2: AIK (h) 1 - 4.

18/2 Luleå HF (b) 1 - 2.

STCOKHOLM. Säsongen har inte blivit vad Djurgården hade hoppats på och Tony Zabel fick ta över när Hardy Nilsson sparkades. Men förändringen har till en början inte inneburit fler poäng till DIF.

Och efter att Djurgården tappat 1-0 till förlust med 1-2 mot Luleå valde att Tony Zabel att stänga ner sin Facebook-sida och lämnade ett meddelande: "Måste tyvärr stänga ner min fb. Då jag får alltför otrevliga meddelande på min brevlåda. Tråkigt".

När Nyheter24 når Djurgårdstränaren bekräftar Zabel att han har stängt ner sin sida men är i övrigt fåordig.

– Det jag vill ha sagt, det har jag skrivit där. I övrigt vill jag inte gå in närmare på det, då det är privat, säger Zabel till Nyheter24.

"Stämningen i laget är jävligt bra"

I morgon spelar Djurgården borta mot Färjestad i en regelrätt måstematch.

– Stämningen i laget är jävligt bra, även ifall vi har förlorat matcher. Vi känner att vi börjar få ihop det även ifall det är småsaker som vi måste jobba på. Vi måste börja sätta dit puckarna.

Hur jobbar man på det?

– Vi tittar på hur och när vi skjuter. Försöker hitta klubborna och inte bara skjuta för skjutandets skull, vi måste börja göra skitmålen.

/
/
/
/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Senaste nytt

Chefernas Verstappen-tjafs: “Fokusera på ditt”

Pettersson näste NHL-spelare klar för VM

Marcus Pettersson är näste NHL-spelare som är klar för spel med Tre Kronor i ishockey-VM.

Lukas om bytet: "Skidskytte är inte så enkelt"

1 timme sedan
Johannes Lukas tackar för tiden han fick med Stina Nilsson. Även om succén uteblev. Man får inte tänka att skidskytte är så enkelt, säger landslagstränaren.

Stina Nilsson byter sport – lägger av med skidskyttet

1 timme sedan
Stina Nilsson lämnade en framgångsrik längdkarriär för att satsa på skidskytte. Nu byter hon sport igen.

VAR-domare anklagades av PL-klubb - ska döma EM

1 timme sedan
Uefa ger VAR-domaren Stuart Attwell grönt ljus att döma EM i Tyskland i sommar. Detta efter att Attwell anklagats för att döma emot Nottingham Forest i matchen mot Everton.

Förlorade benet i Hamas attack – ska spela EM

3 timmar sedan
När Hamas attackerade en musikfestival den 7 oktober förlorade Ben Binyamin sitt högra ben. Nu ska han vara med i EM för amputerade fotbollsspelare. Jag trodde aldrig att jag skulle spela fotboll igen, säger han.