Onsdag 22 Sep
Stockholm

Frölundas chockbesked till fansen

Frölundafansen får vänta på förstärkning i form av Henrik Lundqvist.
1 av 3
Frölundafansen får vänta på förstärkning i form av Henrik Lundqvist. Foto: Seth Wenig/Scanpix
I lördags kom målvaktsstjärnan hem till Göteborg.
2 av 3
I lördags kom målvaktsstjärnan hem till Göteborg. Foto: Frank Franklin II/Scanpix
Det finns dock stora förhoppningar om att "Henke" kan återförenas med tvillingbrorsan Joel Lundqvist om NHL-säsongen ställs in helt.
3 av 3
Det finns dock stora förhoppningar om att "Henke" kan återförenas med tvillingbrorsan Joel Lundqvist om NHL-säsongen ställs in helt. Foto: Andreas Hillergren/Scanpix

Fansen drömmer om Henrik Lundqvist. Men nu tar Frölundas klubbdirektör Anderz Larqvist död på spekulationerna om målvaktsstjärnan: "Det blir inget med Henke".

Kommentera
Kopiera länk
Dela

GÖTEBORG. Henrik Lundqvist satt i Scandinavium på måndagskvällen och fick se målvakten Julius Hudacek på nytt släppa in ett billigt mål i 3-2-förlusten mot HV71. Men återkomsten i Frölundakassen ser ut att dröja för NHL-stjärnan.

Enligt Sportbladet väntas ett definitivt besked senare i veckan för att få slut på spekulationerna kring Lundqvist. Men redan efter måndagens match avslöjade klubbdirektören Anderz Larqvist det som fansen nog inte hade velat höra:

– I dag finns det inget utrymme att ta in honom. Så det blir inget med Henke. Det är bara om någon av målvakterna skadar sig som det kan bli aktuellt, säger Larqvist till Sportbladet.

Skulle hela NHL-säsongen ställas in finns dock förhoppningar om att målvaktsstjärnan ska spela i Frölunda.

Kommentera
Kopiera länk
Dela