Som besökare på Nyheter24 samtycker du till användandet av s.k. cookies och adblockeridentifiering för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!

Sundin ett hett villebråd i NHL

- 03/07/2009, 09:46 -

Veteranen Mats Sundin jagas av tretton NHL-klubbar.

Han är 38 år gammal och närmar sig slutat av sin karriär. Trots det är veteranen Mats Sundin ett hett villebråd i NHL och en av ligans mest jagade svensk.

– Vi har under de senaste två dagarna haft förfrågningar från tretton NHL-klubbar om Suddens framtid, säger forwardens agent Clael Elefalk till Expressen.

OS-guldmedaljören, som fortfarande inte har bestämt om han ska fortsätta eller lägga skridskorna på hyllan, spelade 41 matcher med Vancouver Canucks i vintras. Nu uppges Vancouver vara villiga att fortsätta med Sudden.

– De har frågat om Mats status under de senaste tre, fyra veckorna, säger Elefalk, som även menar att det är de intresserade lagens kaptener eller stjärnspelare som har bett sina klubbar att försöka värva Sundin till nästa säsong.

Vilka andra klubbar som är intresserade vill inte agenten uppge men han avslöjar att det handlar om både klubbar från Eastern Conference och Western Conference. Om eller vart Mats Sundin spelar till nästa säsong återstår nu endast att se.

Sundins 500:e mål

Hård som sten

Skrivet av: