Alfredsson i krismöte med hatade stjärnan

Dany Heatley talade ut med lagkaptenen.


Senators lagkapten Daniel Alfredsson, lagets General Manager Bryan Murray och försvararen Chris Phillips har haft ett krismöte med hårt kritiserade Dany Heatley.

Där försökte de reda ut varför stjärnan begärt att sättas på klubbens transferlista och hur de ska hantera situationen.

– När Heatley är här och så länge han är så vill vi vara goda lagkamrater. Det är allt vi vill. Vi ska ta hand om media, men samtidigt har vi fullt fokus på ett bra träningsläger, säger Alfredsson.

Enligt tidningens källor försäkrade Heatley att han kommer att göra allt för att bidra till att Senators får en bra säsong. På lördagen kommer han att sitta ner med resten av lagkamraterna och tränaren Cory Clouston för en liknande diskussion. Han har också lovat att vara tillgänglig för ett snack med lokal media.

Heatley är hatad av fansen och kommer inte att få en lätt säsong. Supportrarna ser inte med blida ögon på hans begäran att få flytta till en annan klubb.

– Jag tror inte att hans ståndpunkt har förändrats. Från vår synvinkel är det inget problem. Vi kan göra det till något positivt. Dany är en god lagkamrat, säger Daniel Alfredsson .

Skrivet av:

De senaste nyheterna direkt i din inkorg!