Söndag 24 Okt
Stockholm

Jämtin på väg tillbaka till HV

Andreas Jämtin har flugit hem till Sverige igen. Nästa veckan kan han vara tillbaka i HV71, skriver Jönköpings-Posten.

Kommentera
Kopiera länk
Dela
Läs mer

Han har kommit överens med Rangers att få fortsätta säsongen i Sverige, säger hans agent Claes Elefalk på Caa Sports JP. New York Rangers skickade relativt omgående ner Jämtin till farmarlaget Hartford Wolf Pack i AHL, och sedermera till farmarlagets farmarlag Charlotte Checkers i ECHL. Det var där någonstans som NHL-drömmen gick i kras för Andreas Jämtin.

I början veckan blev han tillbakaflyttad till Hartford, men enligt Jönköpings-Posten har Andreas Jämtin nu bestämt sig för att flytta tillbaka till Sverige, sedan New York Rangers satt upp svensken på transferlistan.

På torsdagskvällen satte han sig på ett flygplan med destination Sverige, där HV är med i jakten på hans underskrift. Agenten Claes Elefalk skriver i ett mejl till JP att Jämtin inte trivdes utanför isen, trots att han blev uppflyttad till Hartford igen och att han har kommit överens med Rangers att få fortsätta säsongen i Sverige.

Den närmaste veckan lär han bestämma sig för vilken svensk elitserieklubb som han väljer att fortsätta karriären i, rapporterar TT.

Skrivet av:

Kommentera
Kopiera länk
Dela