Se Murrays första fight för säsongen

Men det blev bara en poäng för Sharks.

Douglas Murray släpper inte handskarna lika ofta som han brukade göra, men i natt var det dags för säsongens första slagsmål när San José Sharks besökte United Center för match mot Chicago Blackhawks.

42 sekunder in i den andra perioden rök han ihop med Chicagos tunge forward Ben Eager efter en avblåsning framför San José-kassen. Murray fick in de tyngsta slagen och avgick med den inofficiella segern. Ben Eager fick två extra minuter för unsportsmanlike conduct. I det följande powerplayet gjorde rookiebacken Jason Demers sitt första NHL-mål fram till 2-1 för Sharks.

Men trots att Patrick Marleau kort därpå gjorde 3-1 blev det bara en poäng för gästerna. Innan andra perioden var över hade Patrick Kane och John Madden utjämnat tillställningen med varsitt mål.

Efter en mållös tredjeperiod avgjordes sedan matchen i förlängningen. Där sköt backen Brent Seabrook sitt andra övertidsmål för säsongen efter förarbete av Jonathan Toews.

Niklas Hjalmarsson utsågs till matchens andra stjärna, trots att han var -1 under kvällen.