Som besökare på Nyheter24 samtycker du till användandet av s.k. cookies och adblockeridentifiering för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!

NHL:s fegaste spelare?

- 28/11/2009, 13:53 -

SCANPIX

Kan Buffaloforwarden bara håna någon annan spelares flickvän finns den otacksamma förstaplatsen inom räckhåll.

Patrick Kaleta i Buffalo Sabres har skaffat sig ett sådant där rykte som ingen spelare vill ha. Han har fått rykte om sig att vara en feg spelare som delar ut cheap shots, men sällan backar upp dem efteråt.

Just därför var det väldigt få spelare i ligan som kände någon sympati med Kaleta när det var han som blev påkörd i ryggen av Alexander Ovechkin härom natten. Just pååkningar i ryggen har varit lite av Kaletas eget signum de senaste säsongerna.

Ironiskt nog delade Patrick Kaleta själv ut en tjuvsmäll i nattens möte med Philadelphia Flyers. Han körde på Flyers center Jared Ross i ryggen så att Ross tvingades avbryta matchen. När Flyers slagskämpe Riley Cote ville ha vedergällning gjorde Kaleta sköldpaddan.

Snart är det antagligen bara Sean Avery som är mindre omtyckt än Patrick Kaleta i NHL. Kan Buffaloforwarden bara håna någon annan spelares flickvän finns den otacksamma förstaplatsen inom räckhåll.

 

Hockeysverige.se.

nhl