1 av 3
2 av 3
3 av 3

Gustavsson opereras i dag

Risken för återkommande problem stor - därför avverkas ingreppet direkt.


Målvaktsstjärnan Jonas Gustavsson avverkar i dag sin andra operation den här säsongen.

I veckan fick han avbryta NHL-matchen med sitt Toronto mot Montreal på bortais efter att hjärtat började rusa. Nu ska alltså ett nytt ingrepp göra att hans oregelbundna puls åtgärdas.

Och operationen blir av redan under fredagen.

- Han opereras i dag och åkte iväg till sjukhuset i går. Jag pratade med min kollega i Nordamerika, Joe Resnick, som bekräftade det hela, säger Gustavssons agent Marcus Isaksson till eurosport.se och fortsätter:

- Det är inget depp på honom alls. Han vill bara att det ska bli bra så att han kan återkomma. Det är ju ingen fara egentligen utan bara lite mindre strul. Men det är klart att han helst hade velat slippa det här, avslutar Isaksson.

Anledningen till att operationen blir av så pass snabbt är att läkarna konstaterade att det var 20 procents chans att problemen skulle återkomma.

/
/
nhl
/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Senaste nytt

Han är främste svenske poänggöraren

Internt Rysslandsbråk – kallades "utländsk agent"

1 timme sedan
Med knappt 100 dagar kvar till invigningen av OS i Paris är det ännu oklart om Rysslands president Vladimir Putin kommer att tillåta rysk deltagande under neutral flagg. De som ska lämna rekommendationer till Kreml verkar djupt oeniga om vägen framåt.

Real slog ut regerande mästarna i straffrysare

igår 23:58
Det blir ingen ny trippel för Manchester City. Trots enorm dominans i onsdagens retur tog det stopp i Champions Leagues kvartsfinal mot Real Madrid. Andrij Lunin och Antonio Rüdiger blev stora matchhjältar för Real i den avgörande straffläggningen.

Kimmich nickade Bayern München till semifinal

igår 22:58
Bayer Leverkusen briljerar i Bundesliga och är redan klar tysk mästare. Men Bayern München kan vinna den tyngsta titeln av dem alla – Champions League. 1–0 hemma mot Arsenal och 3–2 totalt innebär semifinalspel.

Brynäs rivstart knäckte Djurgården

igår 21:30
Det tog sju minuter för Brynäs att avgöra den första finalmatchen mot Djurgården. 6–2 inför hemmapubliken var en perfekt start i kampen om en biljett tillbaka till SHL. En skön start, vi gör en bra match och förtjänar att vinna, säger Brynäs Linus Ölund till TV4 Play.

Svensk succé – ryttarstjärnorna i topp i finalen

igår 20:40
Henrik von Eckermann varnade för landslagskompisen Peder Fredricson i världscupfinalen. Fredricson ligger tvåa efter den första omgången i Riyad efter den snabba och felfria ritten på Catch Me Not – enbart slagen av von Eckermann. Jag är inte förvånad. Kul att slå honom och jättekul att vi båda är i topp, säger världsettan.