Lördag 13 Aug
Stockholm

Beskedet: Kronwall måste träffa nervläkare

1 av 4
2 av 4
3 av 4
Ultraljudet visade ingen strukturell skada i Kronwalls knä.
4 av 4
Ultraljudet visade ingen strukturell skada i Kronwalls knä. Foto: Bildbyrån

Ultraljudet visade ingen strukturell skada i knät.

Kommentera
Kopiera länk
Dela
Läs mer

Under gårdagen undersöktes den svenske OS-backen Niklas Kronwalls skadade knä med hjälp av ultraljud. Undersökningen gav positivt besked så till vida att det fastställdes att den 29-årige Detroit Red Wings-backen inte hade några skador som tidigare inte har upptäckts.

- Allt såg bra ut strukturellt, all mjukvävnad ser bra ut. I förebyggande syfte ska vi skicka honom till en nervdoktor i morgon (läs: idag). De gav honom medicin. Vi hoppas att den ska hjälpa, säger Red Wings general manager Ken Holland till Detroit News.

Det negativa i sammanhanget är att läkarna fortfarande inte har lyckats klura ut varför Kronwall fortfarande lider av smärtor i knäet mer än sju veckor efter att ha skadat sig.

- Vi vet inte mer än vi gjorde för två dagar sedan, men det här försäkrar oss i alla fall om att det inte är något allvarligt, konstaterar Ken Holland.

Niklas Kronwall skadades den 21 november efter att ha blivit knätacklad av Montréals forward Georges Laraque. Han var senast på isen den 20 december, men smärtan stoppade honom från att försöka göra comeback.

Hockeysverige.se

Kommentera
Kopiera länk
Dela
Nästa artikel
OS-kollen

Notifieringar

Slå på notifieringar för att få de senaste nyheterna från Nyheter24.