Tisdag 18 Maj
Stockholm

Bergfors iskall - inga mål under 2010

Devils tredje förlust på raken.
1 av 3
Devils tredje förlust på raken. Foto: Scanpix
2 av 3
3 av 3

New Jersey Devils förlorade tredje matchen på raken.

Kommentera
Kopiera länk
Dela
Läs mer

New York Islanders är på väg mot något stort och den tidigare så hårt skadedrabbade målvakten Rick DiPietro är en del av succén. På måndagskvällen höll 28-åringen nollan i sin blott tredje match tillbaka efter knäskadan som höll honom borta från spel i ett drygt år.

DiPietro stoppade 20 skott när New Jersey Devils hemmabesegrades med 4-0. Det var målvaktens första nolla på 23 månader.

Förlusten var New Jerseys tredje i rad. Nicklas Bergfors har svalnat efter sin fina första halva på säsongen. 22-åringen är poänglös i sina sex senaste matcher och har inte gjort mål under 2010.

Två av Islanders mål kom från genombrottsforwarden Matt Moulsons klubba. Den 26-årige kanadensaren hade bara 29 NHL-matcher bakom sig på två säsonger med Los Angeles Kings innan han skrev på för Islanders i somras. Nu har han svarat för 19 mål på 49 matcher den här säsongen.

Islanders befäste i och med segern sin slutspelsplats i Eastern Conference. Fjolårets NHL-jumbo har spelat in 52 poäng och har den åttonde och sista slutspelsplatsen i ägo.

Hockeysverige.se

Kommentera
Kopiera länk
Dela