1 av 3
2 av 3
Carey Price ville slåss.
3 av 3
Carey Price ville slåss. - Foto: Scanpix

VIDEOEXTRA: Målvakten ville slåss med busen

"Jag kunde inte sluta skratta".


Montréal - St. Louis 3-4 (1-3, 0-0, 2-0, 0-1)

Montréal: Benoit Pouliot 2 (10), Mike Cammalleri (23).

St. Louis: David Perron (14) (Alexander Steen), Paul Kariya (10), Alexander Steen (11), Andy McDonald (15).

Carey Price skrinnade ut mot sargkanten för att spela bort pucken. Då dundrade motståndarforwarden Cam Janssen rätt in i honom. Det blev början på en intensiv sekvens i matchen mellan Montréal Canadiens och St. Louis Blues.

Montréalbacken Roman Hamrlik gav sig på Janssen, men blev i det närmaste undandragen av en vildsint Price som själv ville ge St. Louis-forwarden en omgång. Det fick i sin tur St. Louis målvakt Ty Conklin att bege sig hela vägen upp till offensiv blålinje för att hålla koll på läget.

- Jag tror att han försökte utmana mig. Jag kunde inte sluta skratta åt det, säger Cam Janssen, som är St. Louis slagskämpe, till Canadian Press.
- Vi får väl se vad som händer nästa gång vi möts, men jag tror kanske att de kommer att ha Georges Laraque i laguppställningen den gången i stället. Men jag tror kanske att jag försöker göra ett mål på honom i stället.

Cam Janssen har gjort två mål på 194 matcher och har efter 31 matcher den här säsongen fortfarande inte registrerat någon poäng. Kanske är det Carey Prices tur att skratta?

St. Louis vann matchen med 4-3 efter förlängning. Andy McDonald blev segerskytt för gästerna.

Alexander Steen fortsätter att visa fin form i Blues tröja. Han svarade för ett mål och en assist i natt. På sina tolv senaste matcher har 25-åringen gjort åtta av sina elva mål den här säsongen.

Cam Janssen kör över Carey Price

Hockeysverige.se

/
/
nhl
/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!