Biron räddade 40 skott och höll nollan

Philadelphias succémålvakt Martin Biron blev huvudpersonen då laget besegrade Buffalo med 3-0 natten mot lördagen.


Philadelphias succémålvakt Martin Biron blev huvudpersonen då laget besegrade Buffalo med 3-0 natten mot lördagen. Biron räddade 40 skott mot sitt gamla lag och svarade därmed för ett säsongsrekord i NHL-ishockeyn.

– Varenda gång det hände något fanns "Marty" där och gjorde en räddning, säger Philadelphias tränare John Stevens.

Jeff Carter gjorde två av Philadelphias mål, Scott Hartnell svarade för det tredje.

Johnny Oduya stod för en assist när hans New Jersey sopade banan med New York Islanders och vann med 5-2.

Boston vann samtidigt enkelt på hemmais mot Florida, med 4-2. Laget skapade sig en ledning tidigt och utökade den i andra perioden. Florida försökte arbeta sig in i matchen, men kom aldrig riktigt nära i en match där Bostons Per-Johan Axelsson noterades för en assist.

Skrivet av:

De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Senaste nytt

Målpremiär för Zibanejad när Rangers vann

Nylander "en möjlighet" nästa match

1 timme sedan
Torontos svenske storstjärna William Nylander har missat de två första slutspelsmatcherna mot Boston på grund av en hittills inte avslöjad skada. Inför den tredje matchen mellan lagen kan han dock eventuellt komma till spel, skriver nhl.com.

Ännu en missad chans: "Känns tomt"

igår 23:24
Ännu ett missat kval – ännu en missad möjlighet. Mesta mästarna Djurgården får spela i näst högsta serien för tredje säsongen i rad – det har inte hänt sedan 1940-talet. Det känns tomt och tufft. Mest tomt, säger lagkaptenen Marcus Krüger.

Rödin: "En jäkla revansch"

igår 23:02
Kritiserade som ett gäng förlorare förra året. Nu är Brynäs ett vinnarlag igen – tillbaka till SHL. Det är en jäkla revansch, men vi har trott på det hela tiden, säger Brynässtjärnan Anton Rödin.

Arsenals uppvisning – 5–0 i derbyt mot Chelsea

igår 22:58
Snabb studs upp ur svackan – och fortsatt en utmanare i kampen om Premier League-titeln. Arsenal krossade Chelsea i Londonderbyt med 5–0.

Brynäs lycka – det händer nu

igår 22:18
Brynäs sejour i hockeyallsvenskan blev bara ettårig. De 13-faldiga svenska mästarna pallade pressen och var i slutändan överlägsna i kvalet. Här är fyra punkter kring Brynäs styrka i allsvenskan och utmaningarna i SHL: