Fredag 14 Maj
Stockholm

Edmonton fortsätter att tortera fansen

1 av 2
Tionde raka förlusten för Oilers.
2 av 2
Tionde raka förlusten för Oilers. Foto: Scanpix

Tionde raka förlusten för Oilers.

Kommentera
Kopiera länk
Dela
Läs mer
Edmonton - Dallas 3-4 (1-2, 1-1, 1-1)

Edmonton: Sam Gagner 2 (12) (Robert Nilsson), Ryan Potulny (10) (Robert Nilsson).

Dallas: Trevor Daley (3), Mike Modano (9), Jamie Benn (9), James Neal (20).

Edmonton Oilers är på väg att se ännu en säsong sippra ned i kloakerna. Natten mot lördag inkasserade laget sin tionde raka förlust när Dallas Stars besökte Rexall Place.

Hemmafansen fick anledning att jubla när Sam Gagner kvitterade till 3-3 med sitt andra mål i matchen bara 1,02 före slutet. Men med bara 22,2 sekunder kvar att spela skickade James Neal in det matchvinnande 4-3-målet för Dallas.

- Killarna jobbade så hårt för att få ett bättre resultat och det är det som göra den här förlusten så osmaklig och så jobbig, säger coachen Pat Quinn till AP.

För Dallas Stars var bortasegern ett steg i rätt riktning. Det var första gången sedan 18 november som laget vann en match under ordinarie matchtid utanför Texas.

Dallas kom till spel utan Tom Wandell. Han skadade knäet i 3-4-förlusten mot Vancouver Canucks natten mot fredag. Det är osäkert hur länge han blir borta.

Av svenskarna på isen var det bara Edmontons Robert Nilsson som tog sig in i poängprotokollet. Han spelade fram till två av målen och bröt en fyra matcher lång poängtorka.

Hockeysverige.se

Kommentera
Kopiera länk
Dela