Utbytt efter förnedringen. - Foto: Scanpix

Rangers nollade för andra matchen i följd.

Montréal - N Y Rangers 6-0 (1-0, 4-0, 1-0)

Montréal: Mike Cammalleri 2 (26), Scott Gomez (7), Maxim Lapierre (3), Benoit Pouliot (12), Tomas Plekanec (12).

Henrik Lundqvist kan vara glad över att Mike Cammalleri inte spelar OS. Den kvicke Montréalforwarden terroriserade New York Rangers svenske keeper till den milda grad att han blev utbytt i nattens bortamatch mot Canadiens.

Cammalleri svarade för två mål och två assist när Montréal vann med hela 6-0 över Rangers i Bell Centre. Cammalleris andra mål i matchen betydde 4-0 drygt sex minuter in i den andra perioden och var målet som avslutade Lundqvists kväll i förtid.

Mike Cammalleri har gjort det till en vana att tortera just Rangers. På tre matcher mot Rangers den här säsongen har han svarat för nio poäng - varav sju mål.

- Jag älskar New York City, det är en av mina favoritplatser så jag kanske blir extra upprymd av att göra mål mot Rangers, säger Montréalstjärnan till AP.

För Rangers var det andra matchen i följd som man lämnade isen utan att göra mål. Detta efter att ha gjort 14 mål på två matcher i förra veckoskiftet.

Efter matchen var ett av de stora samtalsämnena den tuffa dusten mellan Montréalbacken Ryan O'Byrne och Rangers forward Aaron Voros. Det var ett utdraget slagsmål som fick publiken att spinna av välbehag.

- Jag skulle vilja se det på Youtube, sade O'Byrne efteråt.