Thuresson får ny chans i Nashville

Det går upp och ner för den unge svensken i NHL.


Upp och ned och upp igen.

Andreas Thuresson fortsätter att skaffa sig bonuspoäng hos de nordamerikanska flygbolagen för sina många resor mellan Milwaukee och Nashville.

I går blev 22-åringen uppkallad av Nashville Predators för tredje gången den här säsongen. Han förväntas finnas i laguppställningen när laget möter Detroit Red Wings på bortais i natt.

Den tidigare Malmöforwarden har svarat för ett mål och två assist på 21 NHL-matcher den här säsongen. I Milwaukee Admirals i AHL har det blivit sju mål och 15 poäng på 24 matcher.

Hockeysverige.se

AHL
/
/
/
nhl
Senaste nytt

Linn Persson opererad igen: "Allt har gått bra"

"Nog de andra som kommer att gråta – inte vi"

Sverige ser ut att damma av Bosnien-Hercegovina enkelt. Men den svaga hösten gör att fotbollsdamerna ändå riskerar mardrömsmotstånd i EM-kvalet. Det är nog de andra som kommer att gråta och inte vi, säger Filippa Angeldahl.

Vasaloppet 2024: Tv-tider, rekord och resultat

1 timme sedan
Vasaloppet 2024 går av stapeln i början av mars. Nyheter24 reder ut några vanliga frågor som svenskarna googlar inför den anrika tävlingen.

Hamilton hemlighöll chockflytten för föräldrarna

1 timme sedan
Lewis Hamilton byter sensationellt Mercedes mot Ferrari nästa säsong. Inte ens hans föräldrar visste om transferbomben. Ingen visste. Mina föräldrar fick veta dagen det blev officiellt, säger formel 1-stjärnan.

Matchguide: Sverige–Bosnien

1 timme sedan
Vad: Playoff inför EM-kval i fotboll, andra matchen i bäst av två.

Haalands galna köp: Vrålåk för över 30 miljoner

2 timmar sedan
Fotbollsspelare syns ofta i superbilar av olika slag och Erling Haaland är inget undantag. Nu ska Manchester City-spelaren slå till på en Mercedes-AMG One.