Som besökare på Nyheter24 samtycker du till användandet av s.k. cookies och adblockeridentifiering för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!

"Jag spelade inte så bra som jag borde

Sjöström besviken på sin insats i Calgary.

Sjöström besviken på sin insats i Calgary.

Scanpix

Sport | 01/02/2010 11:45

Sjöström besviken på sin insats i Calgary.

Fredrik Sjöströms NHL-karriär fortsätter i en fjärde klubb. Den snabbskrinnande grovjobbaren var på söndagen del av den trade som tog lagkamraten Dion Phaneuf till Toronto Maple Leafs.

26-årige Sjöströms sejour i Calgary har varit misslyckad. Efter en stark start på säsongen har han hamnat utanför laget allt oftare på slutet.

- Det är trist att lämna Calgary, jag har bara goda saker att säga om organisationen, staden och mina lagkamrater, sade Fredrik Sjöström när han mötte mediauppbådet efter att traden blev tillkännagiven.

- Tyvärr funkade det inte för mig här. Jag spelade antagligen inte så bra som jag borde ha gjort på isen. Samtidigt blir det här en nystart för mig. Jag ser fram emot att få komma till Toronto och förhoppningsvis göra ett avtryck där.

Fredrik Sjöström har gjort ett mål och fem assist på 46 matcher. Tidigare under NHL-karriären har ex-frölundaiten spelat för Phoenix och New York Rangers innan han skrev på för Calgary som unrestricted free agent i somras.

Hockeysverige.se