Lördag 2 Jul
Stockholm

Näslunds dubbel bäddade för segern

Markus Näslund och Henrik Lundqvist räddade Rangers mot Tampa Bay.

Kommentera
Kopiera länk
Dela
Läs mer

Ännu har han inte gjort ett äkta hattrick för New York Rangers. Men i natt gjorde han tre mål i en och samma match. Sista på straff och därför inget hattrick rent tekniskt.

I och med segern fick Rangers lite andrum i NHL-tabellen.

– Ja, det var en skön vinst. Förhoppningsvis kan vi spinna vidare på det här och få lite momentum, säger Näslund efteråt direkt i teve.

Näslund, känd för sin ödmjuka stil, beskrev även målen.

– Vid första målet fick jag tag i en retur som jag lyckades vrida in bakom målvakten. Det andra var bara en regelrätt styrning på ett bra skott. Och straffen...ja, han särade på benskydden och jag kunde lägga in den mellan benen.

Även Henrik Lundqvist var bra i målet. Dessutom blev han lite av en matchvinnare när han tog två av Tampa Bay Lightnings straffar innan Rangers kunde avgöra.Lundqvist räddade dessutom 27 av 29 skott.

Daniel Tjärnqvist gjorde sitt första mål för säsongen, och första sedan den 28:e december 2006, när hans Colorado hemmabesegrade St Louis med 3-1. Alexander Steen gjorde debut i bortalaget efter traden för Toronto.

Mikael Tellqvist spelade mycket bra och stod för hela 38 räddningar när hans Phoenix bortaslog Columbus med 3-2. Det var Phoenix första vinst på sex matcher.

Skrivet av:

Kommentera
Kopiera länk
Dela

Notifieringar

Slå på notifieringar för att få de senaste nyheterna från Nyheter24.