Som besökare på Nyheter24 samtycker du till användandet av s.k. cookies och adblockeridentifiering för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!

Brashear missnöjd - ber om trade

New York Rangers slagskämpe Donald Brashear har ledsnat.

New York Rangers slagskämpe Donald Brashear har ledsnat.

Scanpix

Sport | 12/02/2010 12:49

"De tror inte på mig".

New York Rangers slagskämpe Donald Brashear har ledsnat. Efter att ha varit petad i elva av lagets tolv senaste matcher vill han bort från klubben som han skrev ett tvåårskontrakt med i somras. 38-åringen bad om en trade för en tid sedan och tror att det är därför han hålls utanför laget.

- Det visar väl bara att de inte tror på mig. Jag ber om en trade och det är antagligen därför jag inte spelar några matcher. När man ber om en trade väljer de vanligtvis inte att ge dig några matcher, säger veteranen till Bergen Record.

- När jag pratade med coachen (John Tortorella) i somras sa han att han skulle spela mig i olika situationer. Jag kom hit i bra form redo att spela. Jag tyckte att jag hade ett bra träningsläger. Man tycker att det är konstigt att de värvar dig för två år när de inte utnyttjar dig.

Donald Brashear har bara gjort en assist på 36 matcher den här säsongen. Han skrev på för Rangers för att ersätta Colton Orr som försvann till Toronto, men nyligen värvades Calgarys tuffing Brandon Prust till Manhattan och det har gjort en besviken Brashear överflödig.

- Jag förstår inte riktigt vad de förväntar sig. Vill de ha en showman eller en spelare som både kan spela och slåss, frågar sig Brashear.

Rangers har satt upp amerikanen på waivers. På grund av att Donald Brashear var över 35 år gammal när han värvades kommer hela hans lön att räknas mot lönetaket även om han blir utköpt från kontraktet.

Hockeysverige.se