Som besökare på Nyheter24 samtycker du till användandet av s.k. cookies och adblockeridentifiering för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!

Toronto vill träffa Sundin

Sport | 28/11/2008 05:00

Kanadaklubben Toronto har inte gett upp hoppet om Mats Sundin.

Många lag slåss om Mats Sundins tjänster om stjärnan skulle välja att göra comeback. Hans gamla klubb Toronto har långtifrån gett upp. De hoppas få träffa honom i samband med bortamatchen mot Los Angeles Kings i NHL-ishockeyn på måndag.

– När vi kommer till Los Angeles på söndag så kommer vi att försöka ta kontakt med Mats för att träffas, säger Torontos general manager Cliff Fletcher till Toronto Sun.

Sundin, 37, tränar i Los Angeles och hans agent JP Barry har tidigare sagt att Sundin siktar in sig på en comeback i mitten av december.

– Vi har hört att hans agent sagt att han skulle vilja spela i mitten av december, men vi hör också att Mats inte har bestämt sig ännu. Vi tror inte att han ens har börjat träna på is ännu, sade Fletcher.

Tio klubbar har anmält sitt intresse för Sundin, däribland Vancouver som i juli erbjöd stjärnan ett tvåårskontrakt värt 20 miljoner dollar, motsvarande ca 160 miljoner kronor.

Skrivet av: