- Foto: Scanpix

OS-stjärnan stannar i Toronto

Det blir ingen flytt från Toronto för Tomas Kaberle.– Han ska ingenstans, säger spelarens Rick Curran.


Tomas Kaberles namn har cirkulerat i olika traderykten i mer än två år. Men nu kan dessa läggas åt sida. Den tjeckiske OS-backen kommer inte att lämna Toronto Maple Leafs.

Agenten Rick Curran säger till National Post att Kaberle inte kommer att häva sin no trade-klausul och lämna Toronto.

– Ingenting har förändrats, han ska ingenstans. Det är som det alltid har varit. Han föredrar att stanna i Toronto, förhoppningsvis för alltid, säger Curran.

31-åringen var en hårsmån från att bli tradad till Boston Bruins i utbyte för Phil Kessel vid draften i somras. Ett missförstånd mellan de båda klubbarnas general managers stoppade dock en övergång.

Tomas Kaberle, som har spelat för Maple Leafs sedan 1998, är trea i backarnas poängligan. Han har gjort 46 poäng (6+40) på 61 matcher den här säsongen. Hans nästa NHL-match blir den 800:e i hans karriär.

Hockeysverige.se

nhl
/
/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Senaste nytt

Barcelonas kollaps – utslaget efter röda kort

1 timme sedan

Superdrama i Dortmund – vidare till semifinal

1 timme sedan
Vändning åt ena hållet, snabbt svar från det andra. Efter sex mål, och en match som svajade lika mycket som supportrarnas stora flaggor, är Dortmund åter i CL-semifinal efter 4–2, totalt 5–4, mot Atlético Madrid.

Två raka förluster: "Gäller att nollställa"

1 timme sedan
Efter två raka förluster gäller det att nollställa inför avgörandet, konstaterar Skellefteås lagkapten Jonathan Pudas. Och kanske undvika utvisningsbåset lite mer? Ja, det är ju en jättenyckel så klart, säger han.

Ny Frölundaseger – utjämnat i semifinalen

2 timmar sedan
Skellefteå hade två matchbollar. Men Frölunda har räddat båda. Efter 3–1 i den sjätte semifinalen är det utjämnat i matchserien. Nu avgörs allt i Skellefteå på torsdag. Det går i rätt riktning hela tiden, säger Max Friberg till TV4 Play.

SHL-stjärna har fått hat och hot efter övergång

igår 20:08
Oscar Engsund har mottagit hot och hat efter övergången från Oskarshamn till HV71, berättar 30-åringen i en intervju med Barometern.

Klart: Han tar över som ny tränare i AIK

igår 19:46
Markus Åkerblom blir ny huvudtränare för AIK i hockeyallsvenskan och har skrivit på ett kontrakt över två säsonger. Målet är att ta Solnalaget tillbaka till högstaligan SHL.