Som besökare på Nyheter24 samtycker du till användandet av s.k. cookies och adblockeridentifiering för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!

Avery gör en pudel efter sexskämtet

Sport | 04/12/2008 08:12

"Det här handlar om ett djupare problem, det är något fel på honom och vi måste nog be läkare titta på honom".

Sean Averys kommentarer om sitt ex Elisha Cuthbert ledde till en obestämd avstängning för busen. Nu har han gjort en pudel för att rädda NHL-karriären.

–Jag vill härmed uppriktigt be om ursäkt för mina anständiga yttranden till media i går. Jag orsakade onödig plåga för mina kollegor och personer jag varit nära i det förflutna.

–Jag borde inte ha gjort de uttalanden jag gjorde och jag inser att de var opassande. Det var ett klumpigt sätt att försöka skapa spänning kring matchen, men jag har blivit smärtsamt varse om hur sårande mina uttalanden var, säger han via ett skriftligt uttalande till NHL.com.

Men frågan är om ens pudeln kan rädda kvar Avery i Dallas Stars. Stars general manager Brett Hull vill inte ta något beslut förrän NHL:s ordförande/kommissionär Gary Bettman uttalat sig. Samtidigt menar han att problemet inte handlar om hockey.

– Vem bryr sig om hockeyspelaren Avery just nu? Det här handlar om ett djupare problem, det är något fel på honom och vi måste nog be läkare titta på honom, sa Hull till kanadensiska Toronto Sun.

Avery är ett välkänt namn i USA och Kanada. Han har representerat fyra av NHL:s allra största klubbar, Los Angeles Kings, Detroit Red Wings, New York Rangers och Dallas Stars. Han är allmänt känd som en buse och retsticka och röstades för inte länge sedan fram till NHL:s mest hatade spelare av svenskarna som spelar på andra sidan av Atlanten.

Skrivet av: