Publiken lyfter Flyers mot en rejäl sensation.

Flyers på väg mot en mirakelvändning

Philadelphia Flyers är på väg att skriva in sig i historieböckerna. Man har hämtat upp 0-3 i matcher till 3-3 mot Boston och kan i övermorgon bli första laget på 35 år att vända 0-3-underläge till seger.

PHILADELPHIA. 2-1 på hemmaplan och nu har Philadelphia lyckats hämta upp 0-3 till 3-3 i matcher. Det har inget lag gjort i Stanley Cup på 35 år.

Då gjorde NY Islanders det två gånger om. Den första vann man sedan den sjunde och avgörande matchen i. Den andra - mot just Flyers - vann man inte.

Och bara två gånger genom tiderna har det hänt att ett lag vänt. Utöver Islanders 1975 gjorde Toronto det 1942.

Michael Leighton stoppade 30 av 31 skott i matchen och var bara minuten från att hålla nollan när Milan Lucic prickade in 1-2-reduceringen i slutminuten.

Flyers startade annars matchen strålande och hade 1-0 tidigt genom Mike Richards. I andra perioden utökade Daniel Briere ledningen till 2-0.

I Bostonlägret försöker man trots 3-0-ledningen som tappats att se någorlunda positivt på läget.

- Hade du frågat mig innan serien om det skulle gå till sju matcher, så hade jag svarat ja. Ingen trodde att vi skulle kunna starta upp med tre raka segrar, säger backen Dennis Wideman till AP.

Flyers 2-0-skytt och matchvinnare Daniel Briere:

- Nu när vi är här och har klättrat tillbaka in i serien så vill vi också vinna. Men man måste komma ihåg att den sista segern är alltid svårast att ta.