Som besökare på Nyheter24 samtycker du till användandet av s.k. cookies och adblockeridentifiering för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!

Lidström missar All star-matchen

Sport | 21/01/2009 16:54

Efter Lidströms skada blir Henke Lundqvist enda svensken i NHL:s All star-jippo.

Detroits lagkapten Nicklas Lidström har drabbats av en skada och missar därmed All star-matchen i NHL som spelas på söndag. Jippot skulle ha blivit Lidströms elfte i karriären, men svenskveteranen tvingas nu lämna Henrik Lundqvist som ensam svensk i matchen. Dallas Stars Stephane Robidas ersätter Lidström.

Även i matchen för unga stjärnor blir det magert med svenskar. Detta sedan både målvakten Erik Ersberg, Los Angeles Kings, och Nicklas Bäckström, Washington Capitals, fått lämna återbud. Succérookien Patrik Berglund, S:t Louis Blues, blir ende svensk.

Förmodligen handlar det inte om några allvarligare skador för Lidström och Bäckström som båda spelade natten till onsdagen svensk tid. Ersberg skadade sig mot Dallas i helgen och klubben har inte offentliggjort mer än att det handlar om en skada i underkroppen. Han var nyligen borta ur spel i tre veckor på grund av en ljumskskada.

Skrivet av: