Är klar för spel i Toronto nästa säsong.
Är klar för spel i Toronto nästa säsong. - Foto: FAKISMIL FRÅN YOUTUBE

Succéforward klar för Toronto

Publicerades: 15 Jul 2010, 18:45, Uppdaterades: 15 Jul 2010, 21:38

Toronto värvar tyskt till kommande säsong. På onsdagen gjorde man klart med odraftade tysken Marcel Müller som närmast kommer från Köln.


TORONTO. Den 22-årige tyske anfallaren, som spelade både VM och OS för Tyskland i år gick från att ha gjort 25 poäng i förfjol till att slänga in 56 poäng (24 mål) och vara klubbens näst bästa mål- och poängproducent.

Kontraktet med den 194 cm långe tysken löper över två år.

Bland andra NHL-nyheter så gör Igor Makarov, närmast från Dynamo Moskva, ett försök att slå sig in i NHL i höst och har skrivit på för Chicago, som draftade honom i andra rundan 2006.

Makarov kom till Dynamo Moskva från Sankt Petersburg den gångna säsongen i utbyte mot Oleg Saprykin.

Hockeysverige.se

nhl
/
Relaterat
Los Angeles jagar Kovalchuk - igen
Två gånger har Los Angeles Kings dragit sig ur jakten på Ilya Kovalchuk. Trots det flyger den ryska free agent-stjärnan till Kalifornien för att träffa Kings general manager Dean Lombardi.- Men alla rapporter om att vi ska presentera honom som vår spelare är falska, säger Lombardi till ESPN.
Enroth petas av Buffalo - tvingas spela i AHL
Många trodde att han skulle få chansen som nummer två bakom Ryan Miller under sin tredje säsong i Nordamerika. Istället valde Buffalo att skriva nytt kontrakt med Patrick Lalime och väljer troligen att spela Jhonas Enroth i AHL ett år till.- Jag har fortfarande mycket kvar att lära mig, säger Enroth lugnt.
Dumpad NHL-veteran hett eftertraktad
Mike Modano tycks skapa ytterligare intresse kring sig efter att ha blivit dumpad av Dallas för en tid sedan.
Här är Hjalmarssons guldkantade kontrakt med San José
Niklas Hjalmarsson sätter press på Chicago Blackhawks. I dag skrev han på ett fyraårskontrakt med San José Sharks värt 14 miljoner dollar. Nu har Chicago sju dagar på sig att matcha budet.
Senaste nytt

Erabi Hammarbys derbyhjälte efter premiärmål

igår 21:18

Dubbla världsrekord – Kipyegon slog till igen

igår 20:34
Världsrekord – igen. Faith Kipyegon, Kenya, slog sitt andra världsrekord på en vecka när hon vann 5 000 meter i Diamond League i Paris. Även Lamecha Girma, Etiopien, slog till på 3 000 meter hinder och putsade ett 19 år gammalt rekord.

Bara oavgjort för Rosengård: Parkerar bussen

igår 20:06
Rosengård jagar topplagen i damallsvenskan. 0–0 borta mot Uppsala tar inte skåningarna särskilt mycket närmare. Det känns som att de står med sin parkerade buss framför deras mål, säger Emma Jansson i Viaplay.

Inzaghi: Har en plan för att stoppa Haaland

igår 19:22
Hur stoppar man Manchester Citys Erling Braut Haaland? Inters tränare Simone Inzaghi har i alla fall en plan. Jag har förberett något, säger Inzaghi till Nettavisen inför Champions League-finalen.

Svenskarna långt från täten: "Vad händer?"

igår 18:54
De kommer från England, Tyskland, Skottland, Danmark, Sydafrika och Finland... men inte Sverige. De blågula golfhoppen lyser med sin frånvaro i toppen av Scandinavian Mixed.

Sörenstams sista show i Sverige: "Det här räcker"

igår 18:38
Var fredagens runda Annika Sörenstams sista show i Sverige? Mycket talar för det. Jag tror att det här räcker, säger golfikonen efter att ha missat kvalgränsen på Ullna.

Notifieringar

Slå på notifieringar för att få de senaste nyheterna från Nyheter24.

Notifieringar från din stad

Slå på notifieringar för din stad för att få de senaste Blåljus-nyheterna från Nyheter24.