Ska spela i någon av toppformationerna.
Ska spela i någon av toppformationerna. - Foto: BILDBYRÅN

Chefscouten: ”Zucarello måste vara i sitt livs form”

New York Rangers har höga förväntningar på Mats Zuccarello Aasen efter hans raketkarriär de senaste åren där han gått från superstar i norska ligan till att bli en omedelbar superstar i Elitserien.


NEW YORK.  För allehanda.se förklarar chefscouten Anders Hedberg att man räknar med att ha Mats Zuccarello Aasen i en av sina toppfemmor.

- Han måste se till att han är i sitt livs form när han kommer till New York. Vi har inte värvat honom för att han ska spela i fjärdekedjan eller sakta matchas in via farmarlaget utan räknar med att han ska ta en plats i någon av våra toppfemmor direkt, förklarar Hedberg.

22-åringen gjorde 131 poäng på 98 matcher med Modo under sin korta elitseriekarriär. Han vann poängligan den gångna säsongen efter 23 mål och 41 assist på 55 matcher och hade haft stor chans att vara poängkung även året innan om han inte missat 20 matcher på grund av skador.

Hockeysverige.se

De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Senaste nytt

Häckens CL-resa över: "Vi var inte ens nära"

3 timmar sedan

Får sparken – sägs ha haft relation med spelare

igår 22:02
Leicester City sparkar huvudtränaren Willie Kirk. Brittiska medier uppger att skälet är att 45-åringen har haft en relation med en av spelarna i laget, som för tillfället ligger nia i damernas Super League.

Larsson tillbaka från sjukdom – stoppade Frölunda

igår 21:48
Tillbaka från sjukdom. Då höll Filip Larsson nollan i Leksands hemmamöte med Frölunda. Fortsätter vi så här blir det bra, säger han efter 2–0-segern i den fjärde SM-kvartsfinalen.

Skellefteå till semifinal – målvakt storspelade

igår 21:16
Skellefteå är klart för SM-semifinal i ishockey efter fyra raka vinster mot Linköping. Västerbottningarna vann med 2–0 på bortais efter storspel av målvakten Linus Söderström.

Rolfö petade Barcelona till semifinal

igår 20:40
Fridolina Rolfö gjorde ett av fotbollskarriärens enklaste mål. Det räckte för att skicka Barcelona till Champions League-semifinal efter en ny seger mot ett tappert kämpande Brann, 3–1 i matchen och 5–2 sammanlagt.

Svenskens galna dag – från birdiefest till haveri

igår 17:40
Påsken brukar symbolisera kasten mellan förtvivlan och hopp. Sebastian Söderbergs golfrunda på skärtorsdagen var vältajmad – och en av de galnare på Europatouren.