Aleksandr Frolov lämnar Los Angeles Kings.
Aleksandr Frolov lämnar Los Angeles Kings. - Foto: Bill Boyce/AP/SCANPIX

Frolov närmar sig Rangers

Aleksandr Frolov ser ut att lämna Los Angeles Kings. Enligt uppgifter är han väldigt nära en flytt till New York Rangers, där han hoppas på en nytändning.


NEW YORK. Aleksandr Frolov har minskat sin poängskörd i NHL fyra säsonger i rad och hade därför svårt att få till en vettig förlängning med Los Angeles Kings, som han spelat för under samtliga sina sju år i NHL.

Han har därefter ryktats vara på väg hem till Ryssland igen och har fört mindre samtal med både Sankt Petersburg och Salavat Julajev, men hela tiden haft som mål att bli kvar i NHL.

Nu tycks det också bli så.

Enligt källor till ESPN är han mycket nära en överenskommelse med New York Rangers. Bara detaljer ska återstå innan han blir klar.

Under fjolårets misslyckade säsong stod 28-åringen bara för 51 poäng och 19 mål. Det sämsta resultatet efter lockouten i poängväg och bara andra gången - första sedan rookiesäsongen - som han går under 20 mål.

När Frolov var som hetast, säsongen 06/07, gjorde han 35 mål och totalt 71 poäng.

Hockeysverige.se

nhl
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Senaste nytt

Larmet: Stor risk att luta sig mot tv-pengar

Bortafacit talar för Häcken: “Skapar känslor”

1 timme sedan
1–2-förlust senast, men inför kvällens retur lever hoppet om semifinal i Champions League för Häcken. Vi är inte lika säkra som PSG att de är klara för semifinal, säger tränaren Mak Lind. Årets bortafacit talar för Göteborgslaget.

Världsmästaren missar VM efter misstaget: "Skäms"

2 timmar sedan
Han har tolv VM-guld i olika former av bänkpress. Men Eddie Berglund kommer inte få tävla i bänkpress-VM i Texas i år. Svenska styrkelyftförbundet missade nämligen att anmäla medaljkandidaten.

Stjärnan: Ta utebliven mens på större allvar

2 timmar sedan
Efter ett oväntat svagt resultat i OS-tremilen 2022 började skidstjärnan Ebba Andersson leta fel. Var det kanske konstigt att hon inte fått mens på länge? Är menstruationen utebliven eller oregelbunden är det ett tecken på någonting, säger hon till Aftonbladet.

Hon är hockeystjärnan Niklas Hjalmarssons kända exfru

3 timmar sedan
Niklas Hjalmarsson är en av få svenskar som vunnit Stanley Cup, men hur bra koll har du egentligen på den tidigare hockeystjärnan? Nyheter24 har samlat det som googlas mest om honom.

Världens bästa innebandyspelare stannar i Umeå

3 timmar sedan
Världens bästa innebandytvillingar – Oona och Veera Kauppi – förlänger med SSL-laget Thorengruppen. Finländskorna stannar i Umeå till 2026.