Lördag 13 Aug
Stockholm

Talbot: "Jag hatar Ovetjkin"

Maxime Talbot hatar verkligen Aleksandr Ovetjkin.
1 av 2
Maxime Talbot hatar verkligen Aleksandr Ovetjkin. Foto: Paul Sancya/AP/SCANPIX
Aleksandr Ovetjkin är inte uppskattad.
2 av 2
Aleksandr Ovetjkin är inte uppskattad. Foto: PONTUS LUNDAHL/SCANPIX

Maxime Talbot var Pittsburghs stora hjälte när man vann Stanley Cup för ett år sedan. I en radiointervju under gårdagen chockerade han lyssnarna med att ge sin syn på Aleksandr Ovetjkin.- Jag kan inte ljuga... jag hatar verkligen killen.

Kommentera
Kopiera länk
Dela
Läs mer

PITTSBURGH. Att Aleksandr Ovetjkin och Sidney Crosby har ett speciellt hatkärleksförhållande som de två största NHL-stjärnorna är ingen hemlighet.

Nu vill även Maxime Talbot, Stanley Cup-hjälten från 2009, också ha ett ord med i liken och hetta upp läget inför kommande säsongs Winter Classic.

I en radiointervju i programmet "The X" på en radiostation i Pittsburgh bjöd han på sin syn på den ryske superstjärnan.

- Jag hatar verkligen killen. Jag kan inte ljuga, jag är ledsen. Typ, seriöst då...okej, ja... jag gillar inte killen, förklarade Talbot.

Han inledde sitt hat gentemot Ovetjkin när han träffade honom första gången.

- Man hör liksom saker om folk som inte är bra, sen tänker man ändå att "okej, jag ger killen en chans". Men första gången jag träffade honom gjorde han inte direkt något bra intryck, så desto större anledning att hata honom.

Incidenten, som inte direkt klargörs vad det handlar om, inträffade förra sommaren i Las Vegas när Talbot närvarade och Ovetjkin vann priser i mängder. Talbot var där dels i form av att han skjutit Penguins till titeln, men även i form av vän till Jevgenij Malkin.

- Malkin kände Ovetjkin så han presenterade mig för honom och första intrycket var inte bra. Jag tänker inte direkt säga vad som hände, men jag liksom "okej, den här killen är en riktig *PIIIIIIP*"

Huruvida Pittsburghspelaren får böter för sitt utspel, en så kallad talbot, återstår att se.

Hockeysverige.se

Kommentera
Kopiera länk
Dela

Notifieringar

Slå på notifieringar för att få de senaste nyheterna från Nyheter24.