Fredag 6 Aug
Stockholm

Utmanad till fajt - via Twitter

Cam Janssen har varit i slagsmål tidigare - på bilden med Torontos Colton Orr tidigare i år.
Cam Janssen har varit i slagsmål tidigare - på bilden med Torontos Colton Orr tidigare i år. Foto: Tom Gannam/AP/SCANPIX

Efter att St. Louis tidigare i sommar skickat D.J. King till Washington är Cam Janssen sheriff i staden. På söndagen använde han sin nyvunna auktoritet till att utmana Dallas slagskämpe Krys Barch till fajt - via Twitter.

Kommentera
Kopiera länk
Dela
Läs mer

ST LOUIS. Sociala medier som Twitter och Facebook har öppnat upp nya dörrar för hockeyfansen att stiga in igenom. Numera kan man följa många av sina favoritspelare i deras vardag på Twitter.

I St. Louis Blues organisation har det blivit särskilt vanligt att skaffa sig ett Twitter-konto. Spelare som David Perron, Erik Johnson, Ian Cole, Patrik Berglund och Cam Janssen finns online.

Den sistnämnda, lagets slagskämpe, använde på söndagen Twitter på ett tidigare otänkbart sätt - han utmanade Dallas tuffing Krys Barch till en fajt.

"Det finns ingen D.J. King här i år, så jag antar att du och jag kommer att lära känna varandra bättre", skrev Janssen i ett offentligt meddelande till Barch som höll wrestlingnivå.

Det dröjde inte länge innan svaret dök upp.

"Det låter som vi har en dejt. Vi ses snart!" hälsade Krys Barch tillbaka.

D.J. King spelade tidigare i St. Louis och var den som konkurrerade med Cam Janssen om jobbet som slagskämpe för Blues. Han trejdades dock till Washington tidigare under sommaren.

Dallas och St. Louis möts den 16 oktober. Det återstår att se om de båda antagonisterna gör upp då.

Hockeysverige.se

Kommentera
Kopiera länk
Dela