Lördag 8 Maj
Stockholm

Guerin på is utan kontrakt

Kontraktslös - får ändå speltid?
1 av 2
Kontraktslös - får ändå speltid?. Foto: Ryan Remiorz/AP/SCANPIX
Bill Guerin i Philadelphia utan kontrakt.
2 av 2
Bill Guerin i Philadelphia utan kontrakt. Foto: Pawel Dwulit/AP/SCANPIX

Amerikanen står utan kontrakt och får nu istid tillsammans med Philadelphia Flyers - frågan är dock om han får kontrakt?

Kommentera
Kopiera länk
Dela
Läs mer

PHILADELPHIA. Förra veckan fick Bill Guerin det jobbiga beskedet att han inte var välkommen tillbaka till Pittsburgh Penguins organisation. 39-åringen vill fortsätta spela ishockey är nu på jakt efter en ny klubbadress. För närvarande tränar han med spelare från Philadelphia Flyers i Flyers egen träningsanläggning.

- Philadelphia är en fantastisk organisation. Jag letar fortfarande efter en ny klubbså vi får se vad som händer, säger Guerin till CSNPhilly.com.

- Min svärfar bor i närheten. Min son och jag åkte hit för att få istid. Min agent talade med Paul Holmgren (general manager) om att få istid här och de var schyssta nog att släppa in mig.

Bill Guerin inser att det är svårt att få kontrakt den här tiden på året. I värsta fall tvingas han till en tryout, något som Flyers kanske kan vara villigt att erbjuda.

- Jag vill bara ta reda på vad jag ska göra härnäst. I våra konversationer med Paul har vi bara pratat om att få istid här i arenan. Flyers har gjort en hel del bra saker under sommaren och hade ett jäkligt bra år i fjol. Vem som helst skulle vilja spela här, säger Guerin.

Amerikanen gjorde 21 mål och 45 poäng på 78 matcher för Pittsburgh förra säsongen.

Hockeysverige.se

Kommentera
Kopiera länk
Dela