Som besökare på Nyheter24 samtycker du till användandet av s.k. cookies och adblockeridentifiering för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!

Modano tillbaka i Dallas – förväntas bli utbuad

- 14/10/2010, 18:05 -

Carlos Osorio/AP/SCANPIX

Mike Midano är i natt tillbaka i Dallas – men i en annan klubb.

DALLAS. I 22 år tillhörde han Minnesota North Stars/Dallas Stars organisation. I natt återvänder Mike Modano för första gången till Texas i en annan klubbs färger. Det blir med ett visst pirr i magen som han beträder isen i American Airlines Center.

- Jag tror att det kommer att bli kul. Det kommer naturligtvis att vara blandade känslor, men hur som helst ser jag fram emot att träffa alla bekanta ansikten, säger Modano till Detroit Free Press.

40-åringen, som har gjort ett mål på sina tre första matcher med Detroit, är osäker på hur han kommer att bemötas. Han spelar trots allt för en av Dallas största rivaler nuförtiden.

- Man vet aldrig. De kommer alltid att bua ut Red Wings, så jag är ju skyldig genom association. Det är naturligtvis lite salt i såren att jag spelar i Detroit nu, men jag tror att bemötandet till mesta del kommer att vara positivt.

Detroitcoachen Mike Babcock tänker ha med Modano i startuppställningen för att ge publiken chansen att uppmärksamma honom.

- Jag tror att de kommer att ge honom en stående ovation först och bua ut honom resten av matchen, säger Babcock.

Hockeysverige.se

Modanos 500:e NHL-mål