Som besökare på Nyheter24 samtycker du till användandet av s.k. cookies och adblockeridentifiering för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!

Gunnarsson: ”Jag har inte spelat bra”

1 av 1

Mikael Fritzon/SCANPIX

Sport | 18/10/2010 20:28

Den svenske backen blir petad i nattens match mot New York Islanders.

TORONTO. Precis som förutspått kommer Calle Gunnarsson att få beskåda nattens hemmamatch mot New York Islanders från läktarplats. Toronto Maple Leafs coach Ron Wilson bekräftade på måndagsmorgonen att Brett Lebda ersätter svensken.

- Jag tror inte att vi förväntade oss att han skulle ha sådana problem som han har haft. Kanske kommer lite vila att göra honom gott. Att se matchen uppifrån är, som ni i media vet, väldigt enkelt, säger Ron Wilson till Globe and Mail.

- Han verkar stressad med pucken och tar inte samma enkla beslut som han gjorde i fjol. Kanske har hans uppfattning om vad det är han borde göra under sin andra säsong hämmat honom. Att se en match eller två kommer antagligen inte att skada.

Själv är 23-åringen besviken på sin säsongsinledning.

- Jag har inte spelat bra och jag visste att Brett var på väg tillbaka så jag är inte överraskad. Jag vet inte varför (det har gått tungt). Jag tror att jag tänker för mycket där ute, försöker för mycket. När man gör det så lossnar det inte, då får du bara mer problem, säger Calle Gunnarsson.

Han berättar om valet att lämna Toronto

Hockeysverige.se