1 av 3
- Foto: Ross D. Franklin/AP/SCANPIX
2 av 3
- Foto: Petr David Josek/AP/SCANPIX
3 av 3
- Foto: Ross D. Franklin/AP/SCANPIX

Talangen petas - kan återvända till Sverige

Beskedet löd kort och gott "packa dina väskor, du ska till San Antonio".


PHOENIX. Oliver Ekman Larsson har inte spelat bra i NHL den senaste tiden. Så sent som för två dagar sedan blev han rejält bortgjord av Henrik Zetterberg i förlängningen mot Detroit.

I dag fick han beskedet av General Manager Don Maloney som kan leda till att han hamnar i Sverige igen.

"Du får åka och spela AHL-hockey med San Antonio", ska det stå på den lapp Maloney lämnat till svensken.

Ekman Larsson har gjort tre assist på sina 14 NHL-matcher under hösten och har tidigare aviserat att han inte är alltför intresserad av att spela i AHL.

Det kan öppna för en flytt till Elitserien och möjligen Frölunda som han tränat med under sommaren och hösten. Spelaren och klubben har redan har en överenskommelse med ifall han inte skulle ta plats i Phoenix.

Hockeysverige.se

/
nhl
/
/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Senaste nytt

Golfstjärnan opererad – missar major

Han är främste svenske poänggöraren

1 timme sedan
Torontos storstjärna William Nylander toppar årets svenska poängliga i NHL. Men främste målskytt är Nashvilles Filip Forsberg.

Internt Rysslandsbråk – kallades "utländsk agent"

2 timmar sedan
Med knappt 100 dagar kvar till invigningen av OS i Paris är det ännu oklart om Rysslands president Vladimir Putin kommer att tillåta ryskt deltagande under neutral flagg. De som ska lämna rekommendationer till Kreml verkar djupt oeniga om vägen framåt.

Real slog ut regerande mästarna i straffrysare

igår 23:58
Det blir ingen ny trippel för Manchester City. Trots enorm dominans i onsdagens retur tog det stopp i Champions Leagues kvartsfinal mot Real Madrid. Andrij Lunin och Antonio Rüdiger blev stora matchhjältar för Real i den avgörande straffläggningen.

Kimmich nickade Bayern München till semifinal

igår 22:58
Bayer Leverkusen briljerar i Bundesliga och är redan klar tysk mästare. Men Bayern München kan vinna den tyngsta titeln av dem alla – Champions League. 1–0 hemma mot Arsenal och 3–2 totalt innebär semifinalspel.

Brynäs rivstart knäckte Djurgården

igår 21:30
Det tog sju minuter för Brynäs att avgöra den första finalmatchen mot Djurgården. 6–2 inför hemmapubliken var en perfekt start i kampen om en biljett tillbaka till SHL. En skön start, vi gör en bra match och förtjänar att vinna, säger Brynäs Linus Ölund till TV4 Play.