Är det slut nu?
Är det slut nu? - Foto: Jay LaPrete

Peter Forsberg slutar med hockeyn

Peter Forsberg har beslutat sig för att återigen avsluta sin karriär som hockeyspelare. Försöket att göra comeback i NHL höll tydligen inte i mer än två matcher.


DENVER. Peter Forsbergs försök till comeback gick inte som han hade velat. Senare i kväll håller han en presskonferens i Pepsi Center, där han kommer att meddela sitt beslut att lägga skidskorna på hyllan ännu en gång.

Peter Forsberg hann med två matcher i Colorado innan han återigen avslutar sin hockeykarriär.

Anledningen till varför Forsberg väljer att avbryta sin comeback och sitt försök till att återigen spela i världens bästa hockeyliga är fortfarande oklart.

På presskonferensen i kväll kommer frågan säkerligen att besvaras.

Forsberg inte nöjd med sina insatser

Trots att merparten av de som sett Peter Forsbergs två inledande matcher i Colorado Avanlanche har berömt hans insatser har svensken själv inte varit nöjd.

Efter lördagens match mot Nashville i lördags var han till exempel inte speciellt munter.

- Så här långt har det här inte känts som någon särskilt bra comeback, muttrade han då besviket enligt Sportbladet.

Hurvida det är det här, eller någonting annat, som ligger till grund för beslutet att återigen avsluta karriären råder det dock vissa tvivel om. Efter presskonferensen sent i kväll vet vi, som sagt, säkerligen mer.

De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Senaste nytt

Armand Duplantis sätter nytt världsrekord

1 timme sedan

Hedman: "Tillbaka på nivån där jag hör hemma"

3 timmar sedan
Efter tre raka finaler åkte Victor Hedmans Tampa Bay ut direkt i Stanley Cup-slutspelet förra året. Om det var slutet på en era? Absolut inte. Förhoppningsvis var det min sista långa sommar i min karriär, säger NHL-stjärnan inför årets drama.

Testades positivt för dopning – tävlade i OS ändå

idag 11:22
23 kinesiska simmare testades positivt för dopning – men fick ändå fortsätta tävla. 13 av dessa deltog senare vid OS i Tokyo 2021 och vann bland annat tre guldmedaljer. Det avslöjar Daily Telegraph, New York Times och ARD under lördagen.

Verstappen vinner F1-sprinten i Shanghai

idag 06:02
Verstappen tog hem segern före Mercedesföraren Lewis Hamilton och stallkollegan från Red Bull, Sergio Perez. Han utökar därmed sin ledning i F1-kampen totalt.

Stark högt upp i Texas

idag 04:38
Maja Stark och Anna Nordqvist är högt upp på resultattavlan efter andra rundan i årets första majortävling, i Texas på USA-touren. Stark gjorde visserligen en bogey men vägde upp det mer än väl genom fyra birdies, tre under par på rundan.

Brynäs tog järngrepp efter blixtvändning

igår 21:50
Brynäs har tagit ett järngrepp i SHL-kvalet mot Djurgården. En blixtvändning i tredje perioden tog Brynäs till 2–1-seger och ledning med 2–0 i matcher. Vi vet vad vi kan och vi har karaktären, säger matchvinnaren Karlis Cukste.