Lundqvist förlorade målvaktskampen

Philadelphia Flyers vann mot New York Rangers med 4-2.

Martin Biron vann målvaktskampen mot Henrik Lundqvist när Philadelphia vann NHL-matchen mot New York Rangers med 4-2. Biron räddade 39 skott mot Lundqvists 25.

Rangers inledde matchen bäst. Nikolaj Antropov gav gästerna ledningen efter 3.28 när han snappade upp en felpass av Philadelphia i offensiv zon och gjorde 1-0 fri mot Biron. Lundqvist fick sedan kapitulera gång på gång. Kvitteringen kom efter 16.34 genom en snabb spelvändning. Jeff Carter sköt och Scott Hartnell tryckte in returen - hans 25:e mål för säsongen, vilket är personbästa.

Även Philadelphias ledningsmål sex minuter in i andra perioden kom genom ett två-mot-en-läge. Lundqvist gjorde initialt en kanonräddning men Mike Richards kunde lyfta in returen på sitt eget skott över svensken. Scott Gomez trodde sedan att han kvitterat för Rangers men domaren dömde bort målet för handboll. Arron Asham gjorde två mål i tredje perioden för Philadelphia och Sean Avery kunde tröstmåla för Rangers.

Övriga matcher på lördagskvällen: Boston-New York Islanders 2-1, Pittsburgh-Ottawa 3-4 (efter straffavgörande), St Louis-Detroit 2-5 (ett mål av Henrik Zetterberg).

Brynäs tog järngrepp efter blixtvändning

Stjärnduon kvartsfinalklar – jagar OS-plats

Den svenska stjärnduon i beachvolley, David Åhman och Jonatan Hellvig, är klar för kvartsfinal i världstouren som slagit ner i Tepic, Mexiko.

Pixbo och Thorengruppen klara för SM-final

Pixbo är klart för SM-final i innebandy – den första på herrsidan för klubben sedan 2006.

Åberg fortsätter imponera – är med i toppen

igår 20:44
Ludvig Åberg fortsätter visa upp stabilt spel i RBC Heritage, som avgörs i Hilton Head Island, South Carolina.

Kittel tog hem världscupfinalen – favoriten diskad

igår 19:54
Det blev succé för Patrik Kittel och hästen Touchdown i världscupfinalen i dressyrens fria program. Ritten räckt hela vägen till seger – Sveriges första på 26 år. Jag kan inte förstå vad som har hänt, säger Kittel i SVT efter segern. Favoriten, brittiska Charlotte Fry på hästen Everdale, diskades.

Finländsk revansch – svensk förlust i förlängning

igår 19:54
Seger i första matchen blev till förlust i den andra. Finland tog revansch på Tre Kronor och vann den andra landskampen inför VM med 2–1 efter förlängning. Oskarshamns Ahti Oksanen gjorde segermålet.