Lundqvist rankas högst

Framröstad av NHL:s läsare som den som kommer att hålla nollan i helgen.


Att han är en av världens bästa målvakter råder det ingen tvekan om. Men nu har Henrik Lundqvist fått ännu ett bevis på sin storhet. Över 40 procent av läsarna på NHL:s hemsida har röstat på "Hank" som den målvakt som kommer att hålla nollan till helgen.

Lundqvist leder omröstningen före bland annat Pittsburgs Marc-Andre Fleury.

Lundqvist och hans New York Rangers möter Tampa Bay Lightning i NHL i Prag. NHL vill öka ligans dragkraft i Europa och därför spelas flera matcher i Europa i år.

Därför rankas han så högt

Se NHL-intervjun med "Hank"

Skrivet av:

De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Senaste nytt

Duplantis OS-plan – avstår klassisk tävling

Regn och gräsbrand störde F1-kvalet

Tidigt i kvalet inför formel 1-sprinten i Shanghai blev det rödflagg för en gräsbrand bredvid banan, som dock släcktes snabbt.

Nagelsmann stannar: tysk förbundskapten över 2026

Julian Nagelsmann kommer att leda Tyskland under VM 2026 i USA, Kanada och Mexiko.

Ica-butikens kaxiga hån: ”Halstabletter bra mot skånska"

Ica Kvantum Skellefteå ritkar en rejäl känga mot alla skåningar och SAIK:s motståndare Rögle inför SM-finalen i hockey. – Ett säkert vårtecken, säger butikschefen Alexander Björck.

Trio diskas efter skandalen – lät kines vinna

1 timme sedan
Topptrion i Pekings halvmaraton diskas och fråntas sina medaljer, meddelar arrangören. Hemmalöparen He Jien vann – efter att ha vinkats fram av en trio konkurrenter på upploppet.

Tragedin i Riyad – succéhästen dog i stallet

2 timmar sedan
Amerikanskan Jill Humphrey, 42, firade en av sina största framgångar. Hon hyllade sin häst efter tredjeplatsen i världscupfinalens andra omgång i går kväll. Han gjorde allt för mig. Kort senare kollapsade Chromatic och dog.