Henrik Zetterberg vill dela med sig av sin kärlek till kokosbollar.
1 av 2
Henrik Zetterberg vill dela med sig av sin kärlek till kokosbollar. - Foto: Scanpix/Montage
"Zäta" som förutom uppdraget som kokosbollsambassadör också ryktas bli Detroits nya lagkapten.
2 av 2
"Zäta" som förutom uppdraget som kokosbollsambassadör också ryktas bli Detroits nya lagkapten. - Foto: Scanpix

Lockout – då kan "Zäta" sälja kokosbollar

Henrik Zetterberg behöver inte oroa sig för att gå sysslolös om det blir NHL-lockout. Nu lanserar Detroitstjärnan svenska kokosbollar i USA: "Jag är så stolt över möjligheten att dela med mig av smaker från mitt hemland".


DETROIT. Långt innan Hockeyligans nej tack till NHL-spelarna var Henrik Zetterberg tydlig med att han inte hade några planer på att åka hem till Timrå även om lockouten skulle bli flera månader lång. Men tro inte att Detroits storstjärna kommer gå sysslolös för det. "Zäta" har gett sig in i kokosbollsbranschen. Zetterberg har gått ihop med ett företag i Sundsvall och ska nu lansera Rödöns kokosbollar under namnet Royal Swedish Snowballs.

– Jag växte upp med kokosbollar och är säker på att generationer av amerikaner också kommer att älska dem. Jag är så stolt över möjligheten att dela smaker från mitt hemland med folket i Michigan, säger Zetterberg enligt Detroit News. 

Kokosbollarna kommer att ingå i sortimentet hos en affärskedja och säljas på tolv olika platser.

/
/
nhl
/
Senaste nytt

Svenska VM-medaljörer inomhus

igår 23:00

Duplantis vinner även när det går emot

igår 22:52
Världsstjärna är ett något slitet uttryck som emellanåt används slarvigt. För Armand "Mondo" Duplantis blir det en bock i alla rutor. Förmågan att reda ut en riktigt svår situationen stärker bara bilden av fenomenet till stavhoppare.

Kramer tog VM-silver: "Kan inte vara gladare"

igår 22:16
Andreas Kramer tog silver på 800 meter på inomhus-VM i Glasgow. Det är svenskens första VM-medalj i karriären. Jag kan inte vara gladare, säger Kramer.

Duplantis värderar nya VM-guldet extra högt

igår 21:12
Världen fick se en annan sida av Armand Duplantis. Den i brygga, den som vinglar vid stupet men hittar balansen och till slut vinner VM-guldet överlägset. Det är den jobbigaste guldmedalj jag fått. Den är extra speciell. Jag värderar det här högt, säger han efter det sanslösa dramat i Emirates arena i Glasgow.

Björn gjorde sitt första mål för Chelsea

igår 20:58
Landslagsbacken Nathalie Björn lämnade i januari Everton för topplaget Chelsea. Nu vet Björn hur det känns att göra mål för Londonklubben i ligan.

Foden frälste City – vände derbyt mot United

igår 18:36
Manchester City låg under i derbyt hemma mot United. Då slog Phil Foden till – två gånger om. 23-åringens två fullträffar låg bakom 3–1-segern och City hakar fortsatt på Liverpool i Premier League-toppen.