Sidney Crosby närmar sig spel i Europa.
1 av 3
Sidney Crosby närmar sig spel i Europa. - Foto: Scanpix
Crosby har tränat i Colorado sedan lockouten blev verklighet och nu är superstjärnan riktigt spelsugen.
2 av 3
Crosby har tränat i Colorado sedan lockouten blev verklighet och nu är superstjärnan riktigt spelsugen. - Foto: Getty Images
Crosby avvaktar in i det sista för att se om NHL-säsongen trots allt skulle dra igång.
3 av 3
Crosby avvaktar in i det sista för att se om NHL-säsongen trots allt skulle dra igång. - Foto: Scanpix

Crosby närmar sig Europa: "Vecka för vecka"

Sidney Crosby har avvaktat för att se hur lång NHL-lockouten blir. Men nu kan spel i Europa vara nära för superstjärnan: "Det är mer vecka för vecka nu."


COLORADO. Pittsburgh Penguins superstjärna befinner sig för tillfället i Colorado. Så här långt under NHL-lockouten har Sidney Crosby tränat med andra stjärnor som Tampa Bays Steven Stamkos and Phoenix Keith Yandle. Men nu börjar Crosby bli spelsugen – och det kan det inte dröja länge innan han söker sig till Europa.

– Just nu är det mer vecka för vecka som gäller för mig. Varje vecka försöker man ta reda på om diskussionerna börjar brännas. Om det närmar sig, så skulle det vara bra. Men om det inte gör det är det inte ett bra tecken, så vi får se vad som händer, säger Sidney Crosby till Pittsburgh Tribune.  En efter en har 25-åringen fått se sina NHL-kollegor lämna för spel i Europa.

– Många hänger på stängslet mellan att åka över till Europa eller stanna här. Alla har sina rutiner och det var meningen att säsongen skulle stara nu. Alla måste bestämma vad de ska göra, säger han.

/
/
nhl
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!