Kane och Chicago vann Stanley Cup i år.
1 av 4
Kane och Chicago vann Stanley Cup i år. - Foto: Bildbyrån
Här firar han med Toews.
2 av 4
Här firar han med Toews. - Foto: Bildbyrån
Patrick Kane.
3 av 4
Patrick Kane. - Foto: Bildbyrån
Patrick Kane.
4 av 4
Patrick Kane. - Foto: Bildbyrån

Storstjärnan petas från spelets framsida – efter våldtäktsanklagelsen

Med endast veckor till att spela ska släppas byter nu speljätten omslag.


I september väntas NHL 16 släpps i butikerna, och det har länge varit klart att det är Chicagos storstjärna Patrick Kane som ska pryda omslaget. Men nu ändrar sig EA Sports, enligt ESPN.

Anledningen ska vara att Kane för tillfället är inblandad i en polisutredning där han är anklagad för våldtäkt i sin hemstad Buffalo.

"Med bakgrund av den pågående polisutredningen kring Patrick Kane kommer han inte längre att vara en representant för NHL 16"

Bildkälla: Bildbyrån

Kane är inte åtalad för något brott.

nhl
/
/
/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Gör EA Sports rätt?
Tack för din röst!
Senaste nytt

Armand Duplantis sätter nytt världsrekord

Hedman: "Tillbaka på nivån där jag hör hemma"

2 timmar sedan
Efter tre raka finaler åkte Victor Hedmans Tampa Bay ut direkt i Stanley Cup-slutspelet förra året. Om det var slutet på en era? Absolut inte. Förhoppningsvis var det min sista långa sommar i min karriär, säger NHL-stjärnan inför årets drama.

Testades positivt för dopning – tävlade i OS ändå

3 timmar sedan
23 kinesiska simmare testades positivt för dopning – men fick ändå fortsätta tävla. 13 av dessa deltog senare vid OS i Tokyo 2021 och vann bland annat tre guldmedaljer. Det avslöjar Daily Telegraph, New York Times och ARD under lördagen.

Verstappen vinner F1-sprinten i Shanghai

idag 06:02
Verstappen tog hem segern före Mercedesföraren Lewis Hamilton och stallkollegan från Red Bull, Sergio Perez. Han utökar därmed sin ledning i F1-kampen totalt.

Stark högt upp i Texas

idag 04:38
Maja Stark och Anna Nordqvist är högt upp på resultattavlan efter andra rundan i årets första majortävling, i Texas på USA-touren. Stark gjorde visserligen en bogey men vägde upp det mer än väl genom fyra birdies, tre under par på rundan.

Brynäs tog järngrepp efter blixtvändning

igår 21:50
Brynäs har tagit ett järngrepp i SHL-kvalet mot Djurgården. En blixtvändning i tredje perioden tog Brynäs till 2–1-seger och ledning med 2–0 i matcher. Vi vet vad vi kan och vi har karaktären, säger matchvinnaren Karlis Cukste.