Tisdag 3 Aug
Stockholm

Rangers nekar Sundins bud

Både New York Rangers och Vancouver Canucks drar i storsvensken.

Kommentera
Kopiera länk
Dela
Läs mer

Mats Sundin skulle i dag ha bestämt sig om sin fortsatta NHL-karriär. Det sa hans agent J.P. Barry för några dagar sedan. Men det beslutet drar ut på tiden, då svenskens förhandlingar med New York Rangers har strandat.

Tidigare verkade det som att Sundin var klar för Rangers, men klubben kan inte acceptera den lön som storsvensken kräver på grund av ligans lönetak. Därför har parterna inte kunnat nå någon uppgörelse än.

Och det kan mycket väl bli en kanadensisk klubb. Vancouver Canucks, som erbjuder dubbelt så hög lön som Rangers, är också intresserad av Sundin.

– Allt är upp till Mats. Han funderar över massa olika saker och det är även en stor skillnad när det gäller lönen och det är en av de sakerna han tänker över just nu, säger Suddens agent J.P. Barry till hockeysajten TSN.

Agenten är inte orolig över Sundins form trots att han inte har spelat hockey på över sex månader.

– Han kommer att ansluta till ett lag den 27:e december och då kommer coachen att bestämma om han ska spela eller inte. Men jag vet att han är i väldigt bra form och det kommer inte dröja länge innan han kommer att vara spelklar. Han har åkt mycket skridskor och kört hårt i gymmet, säger han.

Skrivet av:

Kommentera
Kopiera länk
Dela