Alfredsson ledde Ottawa till seger

Lagkaptenen Daniel Alfredsson gjorde matchens första mål.

Lagkaptenen Daniel Alfredsson gjorde matchens första mål, sitt nionde för säsongen, när hans Ottawa slog formstarka Dallas med 5-4 efter förlängning.

Glödhete Loui Eriksson gjorde sitt sjätte mål på tre matcher i slutet av den sista perioden. Målet innebar förlängning där Jason Smith lyckades överlista Marty Turco i Dallas mål. Det var Smiths första mål på 104 matcher för kanadensarna. Dallas tränare Dave Tippet var efter matchen mycket besviken och sade till NHL.com att laget gav bort den sista poängen helt i onödan. Han ifrågasatte även Turcos målvaktsspel.

Nicklas Lidström agerade regissör när han ledde sitt Detroit till seger med 6-4 mot Los Angeles. Lidström stod för tre assist. Bland annat hjälpte han till att spela fram Mikael Samuelsson till säsongens sjätte mål. Ytterligare två av Detroitsvenskarna gjorde poäng: Andreas Lilja gjorde sitt första mål för säsongen, Tomas Holmström spelade fram Pavel Datsiuk till matchens första mål och Johan Franzén assisterade Kris Drapers mål i tom kasse med 24 sekunder kvar att spela. Lidström sade efter matchen att han var mycket stolt över sitt lag. Speciellt att Detroit visade karaktär och stod upp starkt i tredje perioden.

Hedman: "Tillbaka på nivån där jag hör hemma"

Testades positivt för dopning – tävlade i OS ändå

23 kinesiska simmare testades positivt för dopning – men fick ändå fortsätta tävla. 13 av dessa deltog senare vid OS i Tokyo 2021 och vann bland annat tre guldmedaljer. Det avslöjar Daily Telegraph, New York Times och ARD under lördagen.

Verstappen vinner F1-sprinten i Shanghai

idag 06:02
Verstappen tog hem segern före Mercedesföraren Lewis Hamilton och stallkollegan från Red Bull, Sergio Perez. Han utökar därmed sin ledning i F1-kampen totalt.

Stark högt upp i Texas

idag 04:38
Maja Stark och Anna Nordqvist är högt upp på resultattavlan efter andra rundan i årets första majortävling, i Texas på USA-touren. Stark gjorde visserligen en bogey men vägde upp det mer än väl genom fyra birdies, tre under par på rundan.

Brynäs tog järngrepp efter blixtvändning

igår 21:50
Brynäs har tagit ett järngrepp i SHL-kvalet mot Djurgården. En blixtvändning i tredje perioden tog Brynäs till 2–1-seger och ledning med 2–0 i matcher. Vi vet vad vi kan och vi har karaktären, säger matchvinnaren Karlis Cukste.