Svenske Murray i vilt slagsmål

- 22/04/2009, 12:05 -

Utmanades av Anaheims notoriske slagskämpe George Parros.

San Jose Sharks svenske backjätte Douglas Murray drabbade i natt samman med Anaheims George Parros i ett vilt slagsmål. Det var i slutet av den första perioden i den tredje åttondelsfinalen i Stanley cup-slutspelet som Parros utmanade Murray. Svensken hade då precis fått in två tuffa tacklingar på Anaheims finske stjärna Teemu Selänne. Och Murray tvekade aldrig att anta utmaningen.

– Både jag och Parros har betalt för att göra det här jobbet när det behövs. Det hade väl byggt upp till en fight och jag hade inga tankar på att backa undan, säger Murray till Expressen.

Vanligtvis är det Jody Shelley som tar hand om slagsmålen för Sharks. I nattens match var inte Shelley med, vilket bäddade för Murray.

– Jag klagar inte, säger svensken, men jag var lite rostig. Parros är en riktig tungviktare och jag har inte gått mot någon tungviktare på ett par år.

Murray tycker att slagsmålet slutade oavgjort.

– Ja, det kan man väl säga. Han fick in ett slag mot toppen av mitt huvud, jag fick in en höger som träffade honom rätt bra, sedan handlade det om att hålla i. Han har bra räckvidd.

Matchen slutade 4-3 till San Jose Sharks. Anaheim leder matchserien med 2-1.

Nattens fight mellan Murray och Parros (cirka 2:15 in i klippet)

Gott och blandat av Douglas Murray

Skrivet av: