Stark seger för HV 71

Fyra egna mål – men inte ett enda för Rögle. HV 71 tog en klar seger hemma mot Rögle i SHL. Slutresultatet blev 4-0 (1-0, 2-0, 1-0).

HV 71 tog ledningen efter elva minuters spel, genom André Petersson. I andra perioden var HV 71 starkast och gick från 1-0 till 3-0 genom två snabba mål i mitten av perioden av Fredrik Forsberg och André Petersson. HV 71 gjorde också 4-0 genom Mikael Seppälä efter 15.20 i tredje perioden. Det fastställde slutresultatet till 4-0.

Båda lagen har nu två segrar och tre förluster på de senaste fem matcherna, HV 71 med 13–14 och Rögle med 9–16 i målskillnad.

Rögle ligger på tionde plats i tabellen efter matchen, medan HV 71 är på 13:e plats.

I nästa match, lördag 14 oktober 15.15, har HV 71 Frölunda borta i Scandinavium, medan Rögle spelar borta mot Färjestad.