Modo Hockey vann mot HV 71 i förlängningen

Det var lika efter 60 minuter, men i förlängningen kunde till slut Modo Hockey avgöra den jämna matchen borta mot HV 71 i SHL. Slutresultatet blev 1-2 (1-1, 0-0, 0-0, 0-1). Daniel O regan blev matchhjälte för Modo Hockey med sitt mål med bara 20 sekunder kvar i förlängningen.

Första perioden var jämn. HV 71 inledde bäst och tog ledningen genom Isac Brännström efter 8.22, men Modo Hockey kvitterade genom Mikkel Aagaard i slutet av perioden.

Andra perioden blev mållös. I tredje perioden gjordes inga mål, och matchen gick därmed till förlängning I förlängningen tog det 4.40 innan Modo Hockey också avgjorde till 1-2. Matchvinnare för bortalaget blev Daniel O regan, på pass av Mikael Ruohomaa och David Rundblad.

Det här var HV 71:s andra uddamålsförlust den här säsongen. Det var även Modo Hockeys femte uddamålsseger.

Det här betyder att HV 71 ligger kvar på 13:e plats i tabellen, och Modo Hockey på elfte plats.

HV 71 möter Rögle i nästa match borta torsdag 16 november 19.00. Modo Hockey möter samma dag Oskarshamn hemma.