Modo Hockey vände underläge till seger

Modo Hockey hade problem och låg under med 1-2 efter två perioder i matchen i SHL mot HV 71 i Hägglunds Arena. Men i tredje kom vändningen, och till slut blev det 5-3 för hemmalaget Modo Hockey.

Första perioden blev mållös. Andra perioden var jämn. Modo Hockey inledde bäst och tog ledningen genom August Berg efter 1.55, men HV 71 kvitterade genom Oskar Stål-Lyrenäs. Och HV 71 hann också ta ledningen, genom Nicholas Shore. Modo Hockey tog kommandot i tredje perioden. Laget inledde målskyttet efter 1.46 genom David Bernhardt, och gick upp till 4-2 innan HV 71 svarade.

Slutresultatet blev 5-3 i Modo Hockeys favör.

Modo Hockeys Josh Dickinson hade tre assists.

För Modo Hockey gör resultatet att man nu ligger på nionde plats i tabellen, medan HV 71 är på 13:e plats.

I nästa match möter Modo Hockey Örebro Hockey hemma och HV 71 möter Växjö hemma. Båda matcherna spelas lördag 30 december 18.00.