HV 71 förlorade mot Timrå
HV 71 förlorade mot Timrå - Foto: STELLA Pictures / STELLA Pictures/Nisse Nilsson

Timrå vann uddamålsseger mot HV 71

Det blev uddamålsseger för bortalaget Timrå i matchen mot HV 71 i Husqvarna Garden. Laget vann torsdagens match i SHL med 3-2 (1-0, 2-2, 0-0).

Timrå tog ledningen efter 19 minuters spel, genom Filip Hållander. Efter 1.10 i andra perioden nätade Oscar Fisker Molgaard, framspelad av Oskar Stål-Lyrenäs och Colby Sissons och kvitterade för HV 71.

Timrås Anton Wedin gjorde 1-2 efter 7.09 på pass av Anton Lander.

HV 71:s Radan Lenc gjorde 2-2 efter 9.53 framspelad av Nicholas Shore och Robert Nardella.

Timrås Simon Forsmark gjorde 2-3 efter 12.06 på pass av Anton Wedin och Anton Lander.

I tredje perioden höll Timrå i sin 3-2-ledning och vann.

Det här var HV 71:s åttonde uddamålsförlust den här säsongen. Det var även Timrås sjunde uddamålsseger.

Det här betyder att HV 71 är kvar på 13:e plats, och Timrå stannar på sjätte plats, i tabellen.

Lördag 24 februari möter HV 71 Frölunda hemma 18.00 och Timrå möter Växjö hemma 15.15.