Linköping vände i andra mot HV 71

Bortalaget HV 71 ledde matchen mot Linköping, men i andra perioden fick Linköping rejäl utdelning. Laget gjorde tre raka mål, och HV 71 orkade aldrig resa sig. Till slut blev det 4-1 (0-1, 3-0, 1-0) i matchen i SHL.

HV 71 tog ledningen efter 16.33, genom Oliwer Kaski assisterad av Henrik Borgström och Fredrik Forsberg. Linköping gjorde dock tre raka mål i andra perioden och gick från underläge 0-1 till ledning med 3-1. 13.20 in i tredje perioden nätade Linköpings Patrick Russell på pass av Broc Little och Anthony Greco och ökade ledningen för Linköping. 4-1-målet blev matchens sista.

Linköpings Broc Little stod för två mål och ett assist och Patrick Russell gjorde ett mål och två målgivande passningar.

Med fyra omgångar kvar är Linköping på femte plats i tabellen, och HV 71 är på 13:e plats.

I nästa match, tisdag 5 mars 19.00, har Linköping Frölunda borta i Scandinavium, medan HV 71 spelar hemma mot Örebro Hockey.