Brynäs blåste DIF på segern

Ove Molin satte 4-4 mindre än en minut från slutet.

Med mindre än en minut kvar av ordinarie speltid ledde Djurgården med 4-3 mot Brynäs på Hovet.

Då klev Ove Molin fram från igenstans och slog in kvitteringsmålet för gästerna.

4-4 blev också slutresultatet i en sväning match där Djurgården snabbt tog ledningen när Marcus Krüger slog in en retur i öppen kasse efter bara 3.39 i första perioden.

Stockholmslaget ångade sedan på och dominerade matchen totalt.

Efter Michael Holmqvists 2-0 slog lillbrorsan Andreas till med 3-0 och Djurgården gick till periodpaus med vad som kändes som en trygg ledning.

Men Brynäs kom tillbaka starkt direkt i den händelserika andra perioden och reducerade till 3-1 genom Jonathan Granström och 3-2 när Stephen Dixon utnyttjade slarv i Djurgårdsdefensiven.

Andreas Engqvist gör dock ett snyggt 4-2-mål efter pass av Marcus Krüger innan Juuso Hiettanen återigen tar Brynäs in i matchen genom ett rappt skott från blå linjen rakt upp i krysset med knappt tio minuter kvar.

När sedan gamlingen Ove Molin satte kvitteringen var Djurgårdens positiva energi som bortblåst.