"Jag är besviken och måste smälta det här"

Andreas Jämtin talar ut om domen


Gävle tingsrätt dömde Linköpings hockeystjärna Andreas Jämtin för misshandel till 40 dagsböter a´400 kronor efter en händelse i vintras då han slog till Brynäs sportchef Michael Sundlöv.

Till Linköping HC:s hemsida ger han sin egen syn på domen:

– Jag är enormt besviken över själva domen och situationen som sådan, men jag känner att jag har gått ut och sagt det som hänt från början till slut. Precis som jag har förklarat för svenska ishockeyförbundet har jag även gjort det i rättegången. Jag känner att situationen är rörig, men det som har hänt har hänt och det finns inget med domen som jag kan påverka.

Jämtin kommer att neka att ge kommentarer kring domen och i stället hänvisa sådana frågor till klubbdirektör Mike Helber:

– Jag kommer att ha allt fokus på hockey och vill massmedia prata hockey är jag tillgänglig för det. Angående den här situationen kommer Mike (Helber) sköta det.

I morgon spelar Linköping borta mot Djurgården och Andreas Jämtin - han är tillgänglig för spel.

Skrivet av:

De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Senaste nytt

Real slog ut regerande mästarna i straffrysare

3 timmar sedan

Kimmich nickade Bayern München till semifinal

igår 22:58
Bayer Leverkusen briljerar i Bundesliga och är redan klar tysk mästare. Men Bayern München kan vinna den tyngsta titeln av dem alla – Champions League. 1–0 hemma mot Arsenal och 3–2 totalt innebär semifinalspel.

Brynäs rivstart knäckte Djurgården

igår 21:30
Det tog sju minuter för Brynäs att avgöra den första finalmatchen mot Djurgården. 6–2 inför hemmapubliken var en perfekt start i kampen om en biljett tillbaka till SHL. En skön start, vi gör en bra match och förtjänar att vinna, säger Brynäs Linus Ölund till TV4 Play.

Svensk succé – ryttarstjärnorna i topp i finalen

igår 20:40
Henrik von Eckermann varnade för landslagskompisen Peder Fredricson i världscupfinalen. Fredricson ligger tvåa efter den första omgången i Riyad efter den snabba och felfria ritten på Catch Me Not – enbart slagen av von Eckermann. Jag är inte förvånad. Kul att slå honom och jättekul att vi båda är i topp, säger världsettan.

Nadal lämnade Barcelona till stående ovationer

igår 18:34
Comebacken på arenan som bär hans namn tog slut efter två matcher. Tennisstjärnan Rafael Nadal förlorade i raka set mot Alex de Minaur i den andra omgången av Barcelonas ATP-turnering. Det var en fantastisk upplevelse att få möta "Rafa" här på hans egen bana, säger de Minaur.

Kittel GP-tvåa – "Tarzan sviker mig aldrig"

igår 15:56
Med i den absoluta toppen efter den inledande GP-ritten i världscupfinalen. Patrik Kittel och hans Touchdown gjorde avtryck direkt i Riyad. Fullträffen gav en överraskande andraplats. "Tarzan" sviker mig aldrig. Jag skulle vilja rida küren redan nu, säger Kittel.