"Jag är besviken och måste smälta det här"

Andreas Jämtin talar ut om domen


Gävle tingsrätt dömde Linköpings hockeystjärna Andreas Jämtin för misshandel till 40 dagsböter a´400 kronor efter en händelse i vintras då han slog till Brynäs sportchef Michael Sundlöv.

Till Linköping HC:s hemsida ger han sin egen syn på domen:

– Jag är enormt besviken över själva domen och situationen som sådan, men jag känner att jag har gått ut och sagt det som hänt från början till slut. Precis som jag har förklarat för svenska ishockeyförbundet har jag även gjort det i rättegången. Jag känner att situationen är rörig, men det som har hänt har hänt och det finns inget med domen som jag kan påverka.

Jämtin kommer att neka att ge kommentarer kring domen och i stället hänvisa sådana frågor till klubbdirektör Mike Helber:

– Jag kommer att ha allt fokus på hockey och vill massmedia prata hockey är jag tillgänglig för det. Angående den här situationen kommer Mike (Helber) sköta det.

I morgon spelar Linköping borta mot Djurgården och Andreas Jämtin - han är tillgänglig för spel.

Skrivet av:

Senaste nytt

Kallas stöd till barnen: Jag är bekymrad

2 timmar sedan

Nylanders hattrick sänkte Vegas – "Riktigt glad"

2 timmar sedan
Alexander Nylander, lillebror till William Nylander, gjorde sitt första hattrick under sin NHL-karriär när hans nya klubb Columbus besegrade Vegas Golden Knights med 6–3 natten mot tisdagen.

NHL: New Jersey sparkar tränaren

idag 01:16
NHL-laget New Jersey, där svenskarna Jesper Bratt och Alexander Holtz spelar, sparkar sin tränare Lindy Ruff. Assisterande tränaren Travis Green tar över rollen resten av säsongen.

Arsenals kross – körde över Sheffield United

igår 22:58
Arsenal fullständigt öser in mål just nu. Något som Sheffield United blev smärtsamt medvetna om under måndagskvällen.

Chelsea-stjärna anklagas för rasism

igår 22:16
Fotbollsstjärnan Sam Kerr, till vardags i Chelsea, ställs inför rätta nästa år. 30-åringen från Australien anklagas för att ha rasistiskt trakasserat en polis, skriver The Guardian. Detta ska ha inträffat i London tidigare i år.

Västerås vände – kvitterar i semifinalen

igår 21:08
Det är bortalagens semifinalserie så här långt mellan Edsbyn och Västerås.