Sista matchen för Anger

Anger flyr till Schweiz efter misslyckandet i Timrå.


I dag spelar Niklas Anger, 32, sin sista match för Timrå. Sedan försvinner den floppande forwarden till Schweiz. Det skriver dagbladet.se på lördagen.

- Jag måste tänka på mig själv lite nu också, säger Niklas Anger till tidningen.

Niklas Anger svarade för 23 mål vid Fredrik Brembergs sida i Djurgåden förra säsongen. När han skrev på för Timrå i höstas var det därför en värvning som skulle ge spetskompetens.

Någon succé har det emellertid inte blivit för den 32-årige veteranen. 25 matcher in på säsongen har han svarat för mediokra fem poäng (2+3) och ryktena om att han skulle vara på väg bort från Medelpad har ökat i kraft.

Enligt dagbladet.se har ryktena konkretiserats. Tidningen uppger i dag att eftermiddagens bortamatch mot Rögle blir stockholmarens sista i Timråtröjan. Sedan försvinner han till en icke namngiven schweizisk klubb.

"Ohållbar situation"

Niklas Anger vill inte bekräfta uppgifterna, men säger följande till tidningen:

- Det har blivit en ohållbar situation mellan mig och Timrå. Jag måste tänka på mig själv lite nu också.

Sportchefen Stefan Lindqvist vill inte heller bekräfta att det är helt klart att Niklas Anger försvinner.

- Vi för en diskussion. Vi vet inte om han kommer spela med oss den 26:e eller inte. Där är vi idag, säger han till dagbladet.se.

Niklas Anger har tidigare spelat för Ambri-Piotta och Basel i den schweiziska högstaligan samt Sierre i andraligan, NLB.

Hockeysverige.se

/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!